BILATERALNI SUSRET “RAZLIČITIM PERSPEKTIVAMA PREMA SURADNJI”

15/06/2016

Predstavnici iz organizacija Centra za razvoj i prosperitet i Udruge za mlade, projekta demokratizacija i ljudska prava „Politeia Đakovo” sudjelovali su na bilateralnom susretu 13. i 14. lipnja u IMPACT – Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru, pod nazivom “Različitim perspektivama prema suradnji” u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kao Provoditelja Programa za civilno društvo u okviru fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške.

Na skupu su sudjelovali i predstavnici Ureda financijskog mehanizma (FMO) iz Bruxellesa kao i sve organizacije koje su ostvarile financijsku podršku na natječajima raspisanim od strane Nacionalne zaklade u sklopu Programa za civilno društvo te predstavnici/ce zainteresiranih organizacija iz donatorskih zemalja u cilju uspostave moguće suradnje na budućim projektima u novom financijskom razdoblju provedbe Programa.

Veleposlanica Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj Nj.E. Astrid Versto pored sudjelovanja na skupu otvorila je izložbu rezultata projekata koji su financirani u okviru Programa za civilno društvo u Republici Hrvatskoj u proteklom financijskom razdoblju.

Prema riječima upraviteljice Nacionalne zaklade Cvjetane Plavša-Matić, bilateralni skup je prilika za analizu postignutih rezultata te sagledavanje mogućnosti daljnjih ulaganja donatora iz Fondova EGP i Kraljevine Norveške u financijskom razdoblju 2014. do 2021. uključujući i ulaganja u Republiku Hrvatsku te nastavak Programa za civilno društvo u Hrvatskoj.

 

PODIJELI

KOMENTARI

Odgovori