Održani motivacijski sastanci radnih skupina

CRP - Centar za razvoj i prosperitet
11/11/2015

U razdoblju od 24.9.2015 do 14.10.2015. održani su motivacijski sastanci udruga i drugih zainteresiranih dionika u sklopu projekta Politeia Đakovo.

Održana su 4 motivacijska sastanka za osnivanje radnih skupina (Kultura i turizam; Briga o djeci i mladima; Komunalno gospodarstvo i zaštita okoliša; Lokalno gospodarstvo i poduzetništvo) na kojima je predstavljen projekt i model sustavne suradnje s Gradom Đakovom kroz djelovanje u radnim skupinama.

Sljedeća je projektna aktivnost edukacija udruga na kojoj će se obraditi teme vezane uz procedure uključivanja i zagovaranja nakon čega će biti organizirani sastanci radnih skupina (javne konzultacije) i javne kampanje.

Pozivamo sve zainteresirane subjekte s područja grada Đakova da se jave HILS-u (mail: hils@hils.hr; telefon: 031/200-660; faks: 031/637-000) ukoliko se žele aktivno uključiti u neku od radnih skupina (1. Kultura i turizam; 2. Briga o djeci i mladima; 3. Komunalno gospodarstvo i zaštita okoliša; 4. Lokalno gospodarstvo i poduzetništvo) i sudjelovati na sastancima koji će biti organizirani nakon edukacije.

 

(foto: M.Muškić)

 

PODIJELI

KOMENTARI

Odgovori