10. konferencija o poduzetništvu “Inovativnost i konkurentnost kao pokretači razvoja”

08/11/2016

10. konferencija o poduzetništvu “Inovativnost i konkurentnost kao pokretači razvoja”

Poduzetnički inkubator BIOS i Centar za poduzetništvo Osijek organiziraju 10. konferenciju o poduzetništvu. Tema konferencije je “Inovativnost i konkurentnost kao pokretači razvoja”. Konferencija će se održati 25. i 26.11.2016. u Hotelu Osijek i Poduzetničkom inkubatoru BIOS.

Predavači na konferenciji biti će zanimljivi poduzetnici koji svojim inovativnim procesima i proizvodima i uslugama konkuriraju na globalnom i regionalnom tržištu. Nakon predavanja planirana je panel diskusija na kojoj će svi predavači iskazati svoja razmišljanja o inovativnosti i konkurentnosti kao pokretačima rasta i na kojoj će svojim pitanjima i komentarima sudjelovati i svi sudionici konferencije.

Po završetku prvog dana konferencije biti će organizirana večera za sve sudionike konferencije. Drugi dan konferencije predviđen je za svečano obilježavanje dvadeset godina rada Poduzetničkog inkubatora BIOS i biti će održan u konferencijskoj dvorani Inkubatora.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. U prilogu se nalaze program konferencije i prijavni obrazac. Rok za prijavu je 21.11.2016. godine, a prijava se vrši na e-mail adresu bios.konferencija@gmail.com

PODIJELI